Meteen naar de content

Volg ons!

Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Nu GRATIS Verzenden!

Over ons

Welkom bij Bio Lash - Jouw bestemming voor biologische schoonheid!

Mijn naam is Esther Ras, de eigenaresse van Bio Lash. Mijn team en ik zijn trots om jou te verwelkomen in de wereld van natuurlijke schoonheid.

Op mijn 27e jarige leeftijd, woonachtig in het bruisende Rotterdam, heb ik mijn passie, met 8 jaar ervaring als wimperstyliste omgezet in een missie: het omarmen van jouw unieke schoonheid.

Bij Bio Lash gaat het niet alleen om wimpers; het gaat om het versterken van zelfvertrouwen en het ontdekken van de kracht van je eigen natuurlijke uitstraling. Het begon allemaal met mijn overtuiging dat schoonheid in vele vormen komt en dat iedereen het verdient om zich goed te voelen in zijn of haar eigen huid.

esther ras bio lash

Het begin van Bio Lash

Ons avontuur begon met een visie om de schoonheidsindustrie te transformeren door de focus te verleggen naar biologische en milieuvriendelijke producten. Met liefde en toewijding hebben we ons assortiment samengesteld om alleen de zuiverste en meest effectieve ingrediënten te bieden. Elke stap van ons proces, van productie tot verpakking, is doordrenkt met onze waarden van duurzaamheid en respect voor de natuur.

Bij Bio Lash geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid en het erkennen van de unieke kenmerken van elke persoon. Ons doel is om jou te voorzien van hoogwaardige producten voor wimpers en schoonheid, zodat je jouw natuurlijke schoonheid kunt omarmen en versterken. We zijn gepassioneerd door duurzaamheid, zelfliefde en het bevorderen van een positieve, gezonde levensstijl.


Bio Lash magazijn warehouse


Waarom biologische wimperproducten?

We begrijpen dat jouw wimpers niet alleen een kenmerk zijn, maar een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijkheid. Onze wimperproducten zijn grotendeels biologisch samengesteld om je wimpers te voeden en te verzorgen, waardoor ze gezonder, voller en stralender worden zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Met onze producten kan elke persoon zijn of haar natuurlijke schoonheid omarmen en zich zelfverzekerd voelen.

Ethisch en Milieubewust

Bij Bio Lash hechten we veel waarde aan ethisch ondernemen en milieubewustzijn. Onze producten worden niet getest op dieren, en we streven er voortdurend naar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn ontworpen om hergebruik te bevorderen. Samen met onze klanten willen we bijdragen aan een schonere, groenere wereld.

Onze Missie

Onze missie is simpel: we willen jou de beste producten voor wimpers en schoonheid bieden en tegelijkertijd bewustwording creëren over duurzame schoonheid en zelfacceptatie. We streven ernaar om jou te inspireren om van jezelf te houden, je eigen schoonheid te erkennen en te omarmen, zonder de noodzaak van zware make-up of kunstmatige veranderingen.


Bio Lash medewerker laptop werk


Contacteer Ons

We hopen dat je onze passie voor biologische schoonheid deelt en dat je onze producten met plezier gebruikt. Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

Bedankt dat je ons vertrouwt als jouw bron voor biologische wimper- en schoonheidsproducten. Samen kunnen we streven naar een wereld waarin iedereen zijn of haar unieke schoonheid viert en waar we de natuur respecteren die ons zoveel te bieden heeft.

Liefs,

Het Bio Lash Team

bestellingen bio lash

Tot 6 weken resultaat

Afhankelijk van de wimpercyclus hebben de meeste klanten tot 6 weken mooi resultaat.

8500+ tevreden klanten

Wij hebben inmiddels 8500+ tevreden klanten in Nederland en Belgie. Gemiddeld beoordeeld met een 4,9 van de 5 sterren.

Vegan, diervriendelijk en CE-keurmerk

Onze producten zijn diervriendelijk, CE-gecertificeerd en vegan!

Meer info